The moment between one breath and the next

Hvordan går det? Hvordan har I det? Er I okay?

Jeg har det fint. Men vi lever i en underlig tid. Efter Danmark blev lukket ned (dagen efter min fødselsdag – what are the odds?!) er det som om, at verden er gået helt ned i gear. Hvad skal man nå? Hvad skal jeg nå? Hvad kan jeg lave – og hvad skal jeg lave?

Det er egentlig ikke fordi, at min verden har været helt anderledes efter Danmark gik i stå. I slutningen af januar fik jeg (endelig!) min specialekarakter, blev officielt færdiguddannet og sagde farvel til Københavns Universitet efter 5,5 gode, hårde og sjove år, hvilket har gjort, at jeg nu er jobsøgende og på dagpenge. Så jeg laver stadig dét, jeg gjorde før – søger jobs og holder mig opdateret.

Alligevel kan jeg godt mærke, at det er noget andet – en anden hverdag, en anden måde at leve sit liv. Men jeg har haft svært ved at sætte ord på det. Indtil jeg i dag så en video med forfatteren Neil Gaiman, der sagde følgende og det hele pludselig gav mening:

I don’t think there’s a word for the moment between one breath and the next, the pause between an inhalation and exhalation. But it seems to me that is precisely where we are.

 

Hvor er det længe siden, jeg sidst har hørt så rigtige ord. Vi holder vejret i øjeblikket. Og selvom vi har lange udsigter til at trække vejret dybt ned i maven igen, så synes jeg alligevel det hjælper, at få tegnet et lidt mere konkret billede af, hvad vi laver. Giver det mening? Måske det ikke gør. Men det gør for mig…

Husk at pas på jer selv og hinanden, ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen