Hello from the July siiiiiiideeeee

Åh, juni… du gik hurtigt! Inden jeg fik set mig om, var det pludselig juli. Men juni var en god måned. Jeg afleverede først og fremmest min sidste (!) eksamensopgave på uni nogensinde og kan stolt annoncere, at jeg bestod den. Så… next stop speciale? Som forøvrigt også gik igang i juni. Altså min kontrakt. Jeg har endnu ikke åbnet en bog eller skrevet ét ord ned, men det skal nok gå!

Til gengæld har min juni været præget af min beslutning om at holde ferie, så jeg harnydt det gode vejr en masse, og så bød måneden (og min mor) også på en tur til det tyske for at besøge min søster, der er på udveksling i Berlin, hvor jeg ikke kunne lade være med at ønske, at jeg selv kunne komme afsted én gang til. Der er et eller andet helt specielt over det. Også selvom der nogle gange gik lidt hverdag i det hele. Åh altså… men det var en god tur! Og så gik det ellers hjemad til sommerferierengøring og sorteringsvanvid (fordi… der sker snart spændende ting, der kræver, jeg har ryddet semi op i mit liv!), og en Roskilde festival, som jeg næsten er kommet ovenpå igen efter. Det er som om, jeg hvert år glemmer, hvor hårdt det egentlig er. Selvom det er hyggeligt og festligt. Kan det være, det bliver udlignet af søde mennesker og god musik? Det var der i hvert fald masser af. Måske jeg skriver et indlæg om det bedste. Måske jeg ikke gør. Men Aurora var fantastisk, og Maggie Rogers en drøm.

Og nu sidder jeg bare her efter det hele. 11 dage inde i juli. Og om 6 dage forsvinder jeg igen – denne gang til varme, venner og vin i Italien. Jeg tror, det bliver godt. <3

Så there you go, en kort opsummering fra mit liv. Jeg håber, I har det godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen