En uge der gik (hurtigt)

Til lyden af Kristian Kristensens fløjsbløde stemme sidder jeg her, halv ti om aftenen, midt i læsningen af en akademisk artikel til morgendagens undervisning om publikumsoplevelser. Egentlig er det meget spændende, men kombinationen af tidspunktet og manglende kaffe gør, at jeg endte herinde istedet. Min koncentration har været ikke-eksisterende i dag, så det kan være, jeg ender med bare at udskyde de sidste 5 sider til i morgen tidelig. Måske det sker, måske det ikke sker.

Kender I det… Min uge er gået heltvildtstærkt uden jeg egentlig ved, hvad jeg sådan rigtigt har brugt den på – og samtidig har den også varet i hundrede år. Jeg har brugt mange af mine timer ude på biblioteket på uni og læst kloge ord til mit eneste fag dette semester, som er startet denne uge (I må ikke spørge mig om, hvorfor det først er startet nu – det er en længere forklaring). Jeg har også været lidt på arbejde. Og så har jeg grint, vundet i Bezzerwizzer, været i teatret, spist aftensmad og hygget mig med søde mennesker. Så alt I alt har det været en fin uge –  men nu glæder jeg mig også til en weekenden uden nogle nævneværdige planer. Selvom ugen (næsten) kun har været fyldt med gode ting, så er det også rart at lave ingenting – og tiltrængt, ikke mindst.

Har I haft en god uge?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen