Lyden af stilhed

Kender I det, hvor man kommer hjem og stilheden er helt øredøvende? Måske det burde være trist – men lige nu er det helt rart efter en hel dag på studie med alt for mange kopper kaffe (én gang træt, altid træt) og 5 timer med specialesnak. Jeg er på mit næstsidste semester af min kandidat, og næste efterår skal jeg mure mig inde og skrive 60 siders kloge ord, der forhåbentligt skal ende ud i et form for speciale. Jeg kan ikke helt finde ud af, om jeg glæder mig eller gruer for det (tips og tricks modtages med kyshånd!); det lyder meget idyllisk kun at skulle fokusere på én ting, men omvendt har jeg virkelig svært ved at se, hvordan jeg nogensinde kommer fra A til B. Så for at sikre mig den bedst mulige skriveproces, har jeg selvfølgelig besluttet mig for at skrive om musicals. Resten af detaljerne er jeg ikke helt sikker på endnu… men det kommer vel (forhåbentligt). Om ikke andet er jeg nu efter endt specialeseminar klædt lidt bedre på til det hele – eller, det håber jeg. Til gengæld skal jeg stadig lige forlige mig med tanken om, at jeg snart er færdig med min uddannelse… det har jo lige været 2014!? Ikke??!

Så altså, kort fortalt: Nu sidder jeg altså bare her, og lytter til stilheden, lader op, reflekterer over mit liv (en tilbagevendende aktivitet i min hverdag) og drikker endnu en kop kaffe, inden jeg om en time atter sætter mig på cyklen og mødes med mine veninder til mad og forhåbentlig lidt mindre stilhed. Egentlig en ret fin dag af slagsen, hvis jeg selv skal sige det. Har I haft en god dag?

P.S. Har I lyttet til det nyeste afsnit af min podcast Den Rette Hylde? Vi snakker om, hvordan vores liv ville se ud, hvis de var bøger… Lyder det underligt? Tag et lyt og find ud af, hvad jeg egentlig mener! 

P.P.S. Hvis der stadig er nogen derude, der læser med – tak!

4 tanker om “Lyden af stilhed

 1. Jeg læser altid med! Det er så hyggeligt, når du en gang imellem tjekker ind på din blog!
  Jeg skriver selv mit speciale nu (hallo hvornår blev vi så gamle), og jeg har sgu ikke så mange andre tips end at komme hurtigt igang – så bliver processen altså mindre stressende 🙂

  1. Det er så hyggeligt at høre! Tak! <3
   Og ja, siden hvornår er vi blevet så gamle!? Det forstår jeg altså heller ikke - det er altså lidt vildt! Men det lyder som et godt råd! Mit overordnede mål med hele specialet er også ikke at stresse - så det passer vist meget godt ind, haha! Jeg håber, det går godt med det! Og med dig! 🙂

 2. Jo, det har lige været 2014! Jeg kan huske da du begyndte på uddannelsen – jeg sad selv og skulle til at begynde i 2.g og syntes at universitetet virkede uendelig langt væk. Nu skal jeg på udveksling om halvanden uge og påbegynde mit 4. semester!

  Det er forresten rigtig hyggeligt at du er begyndt at skrive igen – jeg glæder mig til at følge med (eller det har jeg nu gjort længe, men følge med på dette domæne og sådan)!

  1. Ja, ikke? Eller 2013… eller 2011… Føler i hvert fald jeg er i ALLE andre årstal end 2019! Er glad for, jeg ikke er den eneste! 😉 Jeg håber, du får en god udveksling!

   Og hvor er det dejligt at høre! Tak fordi du (stadig) læser med! <3 Jeg forstår ikke helt, at folk har fulgt med hos mig i så lang tid, men jeg er så glad for, I bliver hængende - selvom min skrivning er så sporadisk og fragmenteret! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen