Back in business!

Det var en mørk og stormfuld aften … eller det hele skete forleden. Jeg havde en af de dér nætter, hvor jeg mest af alt bare søgte efter en god undskyldning for ikke at gå i seng – I ved, følelsen af at være virkelig træt, men samtidig også virkelig ikke have lyst til at sove (måske det bare er mig?). Egentlig har jeg længe gået og tænkt på, at jeg gerne ville starte lidt forfra med min blog; købe et domæne og bestemme lidt mere over det hele. Komme tilbage til mine (blog)rødder, som dengang jeg var 14 år og brugte mine nætter på at designe hjemmesider og rode med koder og alt muligt underligt i Photoshop. Og pludselig havde jeg købt et domæne, downloadet WordPress på ny og rykket mine blogrødder op. Så nu er jeg altså her – på fortsaettelsefoelger.dk! Vi kan stadig godt blive enige om, at det er et lidt fjollet navn; æ’er og ø’er er vist ikke det nemmeste eller det smarteste, når man befinder sig på internettet, men det er bare så rammende for bloggen. Så det beholdte jeg naturligvis!

Spændende historie, ikke? Egentlig ved jeg ikke helt, hvor jeg vil hen med det hele, udover at byde jer velkommen til Fortsættelse Følger 2.0! Nu med et helt nyt udseende og nyt domæne, men stadig med mig bag roret og min dårlige blogmoral. I må ikke være alt for meget efter mig, hvis der ikke følger en fortsættelse lige med det samme – men skiftet har givet mig væsentlig mere blod på tanden. I ved, ligesom når man har gjort forårsrent og lavet en Mari Kondo på alle sine ting; sådan har jeg det lige nu. Bortset fra jeg ikke rigtig har smidt noget ud – alt det gamle er her stadig… måske det egentlig bare var en dårlig sammenligning. Uanset hvad – velkommen til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen