En længe ventet sommerferie

IMG_0130

Ligesom min plante er jeg også ved at komme mig efter en lang eksamensperiode med alt for mange skrevne ord, for lidt søvn og måske også for lidt næring? I hvert fald har jeg nu sommerferie. Jeg forstår ikke, hvor tiden er blevet af… men det gør jeg jo aldrig, så der er ikke rigtig noget nyt dér.

At afslutte det her semester er på én gang rigtig dejligt, men også lidt skørt. For det er faktisk mit sidste semester i KUAs vante lokaler ude på Amager. Til august pakker jeg min lejlighed ned, sætter mig i et fly og drager ud i verden – nærmere betegnet Norge. Jeg skal nemlig et semester på udveksling i Bergen!

Nogle gange tænker jeg lidt, hvad jeg egentlig har rodet mig ud i… men når alt kommer til alt, så glæder jeg mig mest af alt bare rigtig meget. Både til at komme lidt væk fra hverdagen, møde nye mennesker og opleve en hel masse nyt! Og så har jeg altså aldrig været i Norge – forhåbentligt bliver det en god introduktion til landet! Jeg tænker, at I nok kommer til at høre meget mere om det hele, når jeg sidder oppe i det norske, men for nu, så nyder jeg altså bare, at jeg har sommerferie, jeg kan sove længe og jeg ikke længere skal tænke over dårlige opgaver. 🙂

3 tanker om “En længe ventet sommerferie

  1. Ej, hvor lyder det bare kanonfedt, at du skal på udveksling til Bergen! Jeg har heller aldrig været i Norge, men jeg er sikker på, at det bliver en virkelig spændende tur. Jeg glæder mig til at høre mere, når du kommer om på den anden side af sommerferien. Og indtil da må du have en go’ sommerferie!

  2. Hurra for sommerferie! Så velfortjent og skønt.

    Hvad august angår, lyder Norge som et fantastisk eventyr. Det er faktisk en af de ting, jeg fortryder ved min egen uddannelse: at jeg aldrig fandt tiden/overskuddet til at planlægge et udvekslingsår. Så det er kun fedt, du kaster dig ud i det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen