En (kold) uge der gik hurtigt!

Skærmbillede 2018-03-05 kl. 20.35.44.png

Hvad så? Er I i live efter sidste uges Sibiriske kulde? Jeg er næsten. Er ret sikker på, det var alle mine busture i ugens løb, der sikrede min overlevelse. Det er godt nok lang tid siden, jeg sidst har prøvet at være bange for at miste min næse i kulden på en cykeltur (eller I ved, overdrivelse fremmer forståelse).

Men det har været en god uge – der på en eller anden måde er gået virkelig hurtigt. Ikke kun med uni og arbejde, men også med en vigtig (og spændende!) deadline (mere om dét senere…), Matador-seening (min roomie og jeg har endelig set det færdig – jeg forstår virkelig ikke, hvorfor jeg ikke har set det noget før!?!? Og jeg slet ikke har flere afsnit tilbage!?!?!) og nedtælning til torsdag.

Men hvorfor dog dét? Jo altså… Min veninde Sissel og jeg optager nemlig nye afsnit af vores podcast Den Rette Hylde, som jeg fortalte om i sidste indlæg. Det sker hver torsdag. Og det er altså noget af det hyggeligste, jeg længe har været med til! Ikke nok med, at det er virkelig sjovt og lærerigt sådan at skulle snakke ind i en mikrofon og formulere sig ordentligt (og snakke om ALLE de bøger, jeg ikke læser), så er det også virkelig rart (og tiltrængt) at vi nu ser så meget mere til hinanden! Og uden at røbe for meget, kan jeg vist godt fortælle, at hele projektet muligvis har fået sat lidt mere gang i min læselyst…. det hele er win-win! Og på torsdag optager vi mere! Juhu! Har I lyttet med? Hvis ikke kan I gøre det lige her på Soundcloud eller iTunes, hvor der allerede ligger to afsnit klar om læsevaner, dårlige prioriteringer og yndlingsgenrer…

Jeg håber, I har haft en god uge – og at den her uge behandler jer godt og muligvis lidt varmere end i sidste uge. Satser selv stærkt på det sidste, men efter dagens snevejr er der noget, der siger mig, at der stadig er lang vej igen til fuld sol… men så er det jo godt, at jeg har fødselsdag på lørdag. Og dér kommer solen altså til at skinne! For fuld skrue! Dét lover jeg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen