Mandagsmusik: James Bay – Wild Love

ENDELIG! Efter lang tids venten har min yndlings James Bay udgivet en ny single! Hurraaa! En dag jeg har gået og ventet på i ALT for lang tid, for hvis der er en musiker, jeg kan lide – så er det altså ham!

Men altså, kender I det, når en musiker man virkelig godt kan lide pludselig skifter stil og lyd og man ender med at sidde tilbage sådan lidt forvirret? Sådan har jeg det altså lidt med singlen Wild Love. Jeg kan godt leve med, at han i efteråret klippede sit lange hår af og smed sin karakteristiske hat. Jeg er helt med på, at man nogle gange har brug for en forandring og en ny start – I’ve been there. Selvom det gjorde en lille smule ondt i mit lille fangirl-hjerte.

Jeg er dog en lille smule splittet i forhold til sangen; det hele virker lidt for overproduceret, og jeg forstår ikke helt, hvorfor hans flotte og inderlige stemme skal drukne i effekter. Til gengæld har jeg dog også hørt sangen et par gange eller hundrede bare i dag, og hvis det ikke er et tegn på, at der er noget ved sangen, der fanger, så ved altså jeg ikke hvad der ellers skulle indikere det. Og så kan han stadig et eller andet med sine tekster…

Så min konklusion er: Måske det bare er noget, man (læs: jeg) skal vænne sig til. Det håber jeg. Og så glæder jeg altså stadig alt for meget til hans nye album på et eller andet tidspunkt udkommer i foråret! Det bliver GODT!

2 tanker om “Mandagsmusik: James Bay – Wild Love

  1. Har det på fuldstændig samme måde! Både med hensyn til “yndlings James Bay” og i forhold til at jeg lige skal vænne mig til den nye lyd. Jeg glæder mig virkelig til at høre hele pladen, og håber at der er et mix af den nye lyd og lidt, man kan sammenligne mere med sidste udgivelse. Om ikke andet håber jeg, at der bliver udgivet nogle akustiske versioner af sangene – så får man lidt af hvert! 😀

    1. Enig! Jeg håber sådan, der også er nogle lidt mere stille sange på albummet (ala ‘Incomplete’), for det er dér, hvor jeg virkelig synes, at James Bay kan noget! 🙂
      Jeg hørte ham faktisk synge den akustisk igår på en Instagram-livestream. Det lød helt okay!

      Og tak for din kommentar! Dejligt du læser med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen