“Tak for din bestilling!”

Pt. har jeg tre mails med dén indledende sætning liggende ventende i min indbakke.

Da januar var grå og regnfuld, satte jeg mig for at se mere teater (fo jeg får jo aldrig set nok, sagde vi) og pludselig havde jeg trykket tre billetter hjem til mig. Eller faktisk 6 styks, for jeg har heldigvis nogle søde veninder, der gerne vil med mig og forhåbentlig få nogle gode oplevelser.

Men hvad har jeg så købt til? Det er blevet til nyt dramatik (der eftersigende skulle få én til at græde), et humoristisk drama (vendt på hovedet) og ballet (som jeg har lovet mig selv, at jeg skal se mere af!). Mine (nu ikke-eksisterende, haha!) penge fordeler sig over følgende:

Tør aldrig tårer bort uden handske

Tør aldrig tårer bort uden handsker

Tør aldrig tårer bort uden handske er en forestilling, jeg aldrig havde hørt om, før jeg forvildede mig ind på Det Kgl. Teaters hjemmeside. Stykket handler om kærlighed og AIDS i Stockholm i 1980’erne og på hjemmesiden skriver de, at at det er en ‘gribende og tragisk historie, der vil røre de fleste’. Jeg håber, det er rigtigt! (Foto: Marc Fluri)

Læs mere om forestillingen her

scener fra et ægteskabScener fra et ægteskab

Egentlig havde Scener fra et ægteskab premiere på Det Kgl. Teater i starten af sæsonen, men nu bliver den altså genopsat i februarmørket. Så jeg glæder mig til at opleve det nu, og så endda i en nyfortolkning, hvor rollerne vist er byttet om med to gode skuespillere! Hurra!

Læs mere om forestillingen her

Silk and knife 2Silk & Knife 2

Tilbage i efteråret 2017 var min veninde og jeg til åben prøve på Gamle Scene, hvor vi fik lov til at overvære en bid af balletten Silk & Knife 2, der blandede samlesang med ballet – dét har jeg aldrig oplevet før! Efter dén søndag formiddag blev vi begge enige om, at vi måtte se forestillingen, når vi havde mulighed; det var så smukt og kropsligt – og anderledes. Så nu har vi billetter til foråret, og jeg håber, at resten er ligeså godt!

Læs mere om forestillingen her

divider

Er I også sådan nogle, der har billetter til forestillinger liggende? Eller har I bare set noget godt fornyligt, som I kan anbefale?

2 tanker om ““Tak for din bestilling!”

  1. Åh, det ser herligt ud! Jeg elsker at have ting at glæde mig til. Især teater-ting!

    Her, har jeg lige klikket billetter hjem til “Peter Pan”-opsætningen her i Odense i marts. Det bliver godt!

    1. Så er vi to! Der er bare et eller andet helt specielt over at vide, at man snart har en teatertur i vente. Jeg håber at Peter Pan er god; har kun hørt positivt om den! 🙂

      Og tak for din kommentar! ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen