Januar

Lige om lidt er du slut. Fik jeg lavet nok? Sovet nok? Nydt min ferie nok? Jeg synes måske egentlig bare, at dine dage er flydt ind i hinanden; på den dér lidt disorienterende måde, hvor jeg ikke helt ved, om det er morgen eller aften, nat eller dag, mandag eller fredag. Det har egentlig været meget rart at have det sådan – at gå rundt i konstant forvirring, i semi-tåge og med feriehjerne.

Men snart er jeg også klar til at komme tilbage til hverdagen. Jeg glæder mig til en uni-start, der først og fremmst (og vigtigst!) inkluderer et fag, der kun omhandler musicals – langt om længe! Og så glæder jeg mig til kaffe, godt selskab, overspringshandlinger, hverdagsaftener og rutine, ikke mindst. Følelsen af at være igang og ikke være i ferielimbo.

Jeg tror faktisk, det hele nok skal blive godt. Det er lang tid siden, jeg har haft det sådan.

Skærmbillede 2018-01-26 kl. 23.49.35.png

P.S. Og fordi new year = new me har jeg prøvet at give siden et lille ansigtsløft. Jeg ved ikke helt, om det fungerer. Hvad synes I?

2 tanker om “Januar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen