Årsopgørelse 2017

Så gik der næsten lige en måned uden lyd fra mig! Jeg har været nedlagt af slutspurts-dcemberhygge inden en eksamensopgave tog al min frihed fra mig i to uger, og først lod mig undslippe d. 22. december, hvor jeg helt skeløjet af søvnmangel afleverede min opgave og bagefter fejrede det med at tage ud og købe julegaver. To dage før juleaften. På Strøget. Dét kan ikke anbefales…

Men nu er jeg her, og det er kun 5 dage til årets sidste dag. Det er lidt underligt, føler året er fløjet fra mig! Hvor blev det af? Hvad har jeg lavet? Sidste år skrev jeg det her indlæg, og i år tænker jeg, at jeg deler året lidt mere op. Laver en lille føljeton, inden jeg springer ind i 2018 i godt selskab og forhåbentligt får lidt mere tid til at skrive herinde igen. Men først: Et indlæg over mit år – og mine 9 bedste Instagram billeder, der (igen-igen) egentlig opsummerer mit år meget godt.

For I år var året hvor jeg:

Blev bachelor og fik et meget pænt bevis ind ad døren. Det er muligvis én af de største ting, der er sket i år! Forstår slet ikke, at der er gået 3 år og jeg kom igennem. Vildt! Jeg fejrede det med min første cappuccino fra universitetets café i hele i min uni-tid. Det var en helt perfekt anledning!

Startede på min kandidat. Måske endnu mere vildt – og underligt at skulle forholde mig til, at den dér rigtige verden udenfor skolesystemet hurtigere og hurtigere nærmer sig! Hvad skal jeg med mit liv? Jeg ved det ikke endnu…

Endelig fik en lænestol! Der skulle gå 1,5 år og flere overvejelser og kig på DBA, inden jeg endelig fandt en, der kun var 2,5 km væk fra mig og derfor godt kunne transporteres på en cykel hjem til min lille lejlighed. Den er så god og fin – og som man kan se på billedet, så er jeg meget glad for den:

Var i London hele to gange! Eller, når året er slut har jeg været der to gange, for i morgen skal jeg endnu engang afsted – to hele dage og et smut i teatret for at se Harry Potter and The Cursed Child. Om jeg glæder mig? SÅ MEGET!

Fik briller, smadrede et par briller og fik nye briller – alt i alt vil jeg kalde slutningen på mit brilleeventyr en succes.

Fyldte 22, endelige kunne spille Taylor Swifts sang og bagte en mean jordbærtærte til min fødselsdag, som måske faktisk er én af mine største bedrifter til dato. Hold nu op, den blev god – tør næsten ikke lave den igen, for hvad nu hvis, den kun bliver halvt så god!?

Og hvad skete der ellers i 2016? Jeg var på Kreta i sommerferien med min veninde (hvor jeg faldt i søvn i solen og  jeg blev så forbrændt i mine knæhaser, at jeg sov på maven og uden dyne to nætter i træk og ikke kunne sidde ned, uden det gjorde ondt), og så har jeg været til et par koncerter, i teatret (lidt for) mange gange, god ved mig selv og drukket lidt for mange kopper kaffe.

Alt i alt synes jeg egentlig at 2017 har været er godt år. Det har været sådan et, hvor jeg virkelig har prøvet at gøre, hvad jeg havde lyst til. Mere eller mindre succesfuldt – men det er tanken, der tæller. Og så glæder jeg mig bare til at se, hvad 2018 byder på!

Tak til alle jer, der læser med. Jeg bliver så glad, hver gang jeg ser, at der er nogen, der læser, hvad jeg skriver. Håber I får et dejligt nytår og kommer ind i 2018 med et brag (men bare ikke i nærheden af mig, for hvis der er noget, jeg ikke kan lide – så er det altså fyrværkeri…)!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen